Vyberte stranu

Altevita Lieskovoorieškový Krém s Čokoládou z Ekvádoru a Proteínom – 300g

7.99

  • S pridaným 80% proteínom
  • Obsahuje kvalitnú 70% čokoládu z Ekvádoru
  • Bez konzervantov, umelých sladidiel a aróm
  • Určený pre športovcov a všetkých, ktorí vyznávajú aktívny štýl života
  • Zdravšia alternatíva čokolády, dávkovanie lyžicou alebo ako nátierka na chlebík, či toast

Odosielame už v deň vytvorenia objednávky a to až do 14:00

Jemný lieskovo-orieškový krém so 70 % čokoládou pochádza priamo z Českej republiky. Pri jeho spracovaní sú použité suroviny tej najvyššej kvality, neobsahuje žiadne umelé sladidlá, konzervačné látky či arómy. Krém z výborných lieskových orieškov môžete využiť pri varení, zdravom chrumkaní alebo ako výborný doplnok k menším jedlám počas dňa, ktoré vám dodajú množstvo energie a zasýtia vás na dlhú dobu. 

 

Oriešky nie len pre popolušku 

Lieskové orechy obsahujú všetky dôležité minerálne látky (horčík a fosfor v najväčšom množstve, ďalej železo, zinok, draslík, meď, selén, sodík, vápnik, draslík). Nájdeme v nich samozrejme i vitamíny, i keď v o čosi menšom objeme. Za zmienku stoja najmä vitamíny B6, B3, B9 a E (ďalej C, A a K). 

 

Lieskovú orechy sú tiež bohatým zdrojom bielkovín, vlákniny a tukov. Tie tvoria viac ako polovicu ich zloženia, pričom drvivá väčšina z nich patrí k mono-nenasýteným, teda zdravým, mastným kyselinám. 

 

Pravidelná konzumácia lieskových orechov vám pomôže:

  • Zlepšiť mozgovú činnosť a pamäť 
  • Podporiť činnosť tráviaceho systému (predovšetkým čriev a žalúdka) 
  • Znížiť vysoký krvný tlak a cholesterol 
  • Predísť anémii
  • Regenerovať svaly a šľachy
  • Posilniť cievne steny
  • Zmierniť celkové napätie a stres
  • Zlepšiť imunitu

 

Kakao jednoducho nenahradíte 

Kvalitná 70 % čokoláda v kréme z lieskových orechov sa vyrába z kakaových bôbov. Tie si oprávnene vyslúžili označenie „superfood“. Kakao udržiava v zdravý celý kardiovaskulárny systém a podľa mnohých výskumov je nenahraditeľným doplnkom výživy pri prevencii vzniku rakoviny, vysokého krvného tlaku a tiež cholesterolu. Bôby, ale i samotná čokoláda, podporujú tvorbu sérotonínu, čím zlepšujú náladu a bojujú proti depresii. Kakao je ďalej prospešné pre vaše zuby a ďasná, pokožku aj tráviaci systém

 

A prečo nezabúdať ani na škoricu? 

Škorica je, podobne ako prvé dve suroviny, výborným doplnkom vašej stravy. Bojuje proti baktériám, kvasinkám a plesniam, reguluje vstrebávanie živín a potravy zo žalúdka, čím má priaznivý vplyv na hladinu cukru v krvi. Vďaka jej hrejivým účinkom nakopáva metabolizmus, podporuje spaľovanie tukov a v neposlednom rade prispieva k celkovému prekrveniu organizmu.